THS Plus Mix

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

THS Plus Mix

De kootholte van paarden en pony`s tijdens herfst en winter periode vormen vaak onder deze omstandigheden een bron voor Bacteriën om zich daar te nestelen.

Deze omstandigheden kunnen een irritatie veroorzaken aan de huid, welke tevens ook bij jong gras en onder invloed van de zon wordt gezien bij paarden en pony`s in deze periode en de weide op gaan.

100% Natuurlijk zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en of kleurstoffen.

Deze irritatie kan zich in de vorm van korstjes, en schilfers uiten welke tot zelfs onder de buik kunnen optreden.

Inhoud: 750 gram wat staat voor ruim 4-6 weken gebruik.

De 1e start met een dubbele dosis de 1e 14 dagen 2-3 weken gebruik.

Meer informatie zie onderaan de pagina.

Let ook op onze staffelprijzen, bij meerdere afnames hogere korting.

“THS natuurlijk voor uw paard”

THS Plus Mix voor paarden is met grote zorg samengesteld.

Meer details

Aantal Prijs U bespaart
2 € 52,75 tot € 4,40
3 € 50,55 tot € 13,19
4 € 48,36 tot € 26,38
5 € 46,71 tot € 41,21

€ 54,95

Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel
Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel

Klantbeoordelingen en waarderingen

Nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

Toevoegen aan Verlanglijst

Overige product informatie

Samenstellingen Symphytum officinale, Eikenbast en Foenegriek

Meer informatie

THS Plus Mix

Merk THS Horsecare

Goed advies is voor u als paardenbezitter een must om de juiste keuze`s voor uw trouwe dier te kunnen maken in zijn of haar verzorging. Sedert 2019 is het vanuit overheidswege niet meer toegestaan om in de productomschrijvingen de kenmerken van het product te vernoemen waarvoor u het mag gebruiken bij uw paard of pony. Er mag geen enkele relatie gelegd worden tussen een product en de werking bij een bepaald gezondheidsprobleem of ziektebeeld zoals staart en maaneczeem(SME), hoefbevangenheid, artrose of Chronisch Progressief Lymfoedeem(CPL

Product informatie is nu zeer schaars geworden en soms voor u als klant onmogelijk om te weten wat u nu juist moet of zou kunnen gebruiken voor uw dier en zijn of haar probleem. Wij kunnen u altijd op weg helpen door informatie met u te delen. Wij kunnen u wel altijd persoonlijk adviseren en dat doen wij dan ook graag! Dus bel of mail ons, chat met één van onze specialisten, of stuur ons een WhatsApp bericht. 

Vanwege het soms permanent moeten gebruiken van dit product, hebben wij special voor terugkerende klanten een staffelkorting aangemaakt speciaal voor grotere afnames.

Voeradvies:

Meng 2 maal daags 2 eetlepels THS Plus Mix kruiden met 250 tot 500 ml gekookt water. Deze dosering kan bij shets en mini pony`s gehalveerd worden. Meng de afgekoelde dosering inclusief de kruiden door een hoeveelheid Biks/rantsoen en voer dit direct aan uw paard. 

Verlaag na 14 dagen uw dosering naar 1 maal daags 2 eetlepels. Deze dosering kan bij shets en mini pony`s gehalveerd worden.

THS Plus Mix is een aanvullend diervoeder gebaseerd op kruiden voor paarden.

Dit product wordt u geleverd in een hersluitbare witte emmer gevuld met 750 gram kruiden. Een duurzaam product bestaande uit een 100% heerlijke natuurlijke planten mix zonder toevoeging van geur kleur en of smaakstoffen.

“THS natuurlijk voor uw paard”

Advies

 • Niet toedienen aan dragende merries
 • Niet geschikt voor de wedstrijdsport
 • Kruiden worden via de nieren/lever verwerkt, daarom is het aan te raden deze kruiden niet te gebruiken bij nier of lever problemen.

REG NL 216880

 • Reviews (0)
 • Geachte klant,

  Alle beoordelingen worden niet automatisch geplaatst en eerst door een operator beoordeelt op spam links in verband met ongewenste links, beoordelingen en of laster.

  Dit doen wij om een optimale beoordeling bij elk product te krijgen voor u en onze overige klanten.

  Hopende op uw begrip en medewerking in deze.

  Team Paardenkruiden België
  Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.
  Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.

  Wees de eerste om je recensie te schrijven !

  Andere klanten bekeken ook de volgende producten

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  7 andere producten in dezelfde categorie: