Paardenverzorging

Paardenverzorging

Paardenverzorging zegt eigenlijk niet zoveel, want het begrip paardenverzorging kun je ruim nemen als liefhebber voor de paardensport.

We hebben deze categorie dan ook opgedeeld in meerdere subcategorieën zoals poetskist paard, poetstas paard, maar ook de paardenborstels en scheermachines voor uw paard komen hier aan bod.

Bij d...

Paardenverzorging

Paardenverzorging zegt eigenlijk niet zoveel, want het begrip paardenverzorging kun je ruim nemen als liefhebber voor de paardensport.

We hebben deze categorie dan ook opgedeeld in meerdere subcategorieën zoals poetskist paard, poetstas paard, maar ook de paardenborstels en scheermachines voor uw paard komen hier aan bod.

Bij de paardenborstels hebben wij getracht deze onder te verdelen in hoofdborstel, rosborstel, en of hoefborstel als voorbeeld.

Mocht u nog een product missen of heeft u suggesties mailt u ons dan uw vraag of opmerking.

Wanneer u een verzorgingsproduct of iets voor de luchtwegen van uw paard nodig heeft, kijkt u dan eens onder de kop paard en drogist

Meer

Paardenverzorging Er zijn 80 producten

Subcategorieën

 • Anti Klit en Glans...

  Zoekt u een antiklitspray voor de manen en staart of voor de vacht van uw paard of pony. Wij hebben vele verschillende merken zoals Sectolin, Stiefel,   Pfiff en waldhausen. DE spray is bedoeld om de manen makkelijker te door kammen en de anti klit spray zorgt voor een prachtig glans. Er zijn ook speciale producten voor de vacht, deze vachtspray zorgt ervoor dat de vacht gaat glimmen en dat stof en vuil worden geweerd. De vachtspray en de staart en manen spray is onmisbaar in je poetskist of paardenapotheek annex drogist kast. Wij hebben ook glansspray met glitters en of in de kleur roze. Staart en manenspray van Foxfire zijn erg goed en ook een veel verkocht product. Wij krijgen op de glansspray van Stiefel zeer goede recensies, zoals makkelijk door kam baar  en een mooie glans. Een vachtspray kan ook vaak voor staart en manen gebruikt worden vaak wordt dit aangegeven op het etiket dit is goedkoper in aanschaf maar vaak duurder in gebruik omdat je er meer van gebruikt wordt. Wij verkopen ook online de 2.5 liter en de 5 liter voor grote stallen of als u meerdere paarden bezit.

  Doordat in de vacht spray en de staart en manen spray een verzorgingsproduct zit die helpt vuil te weren blijft de staart en manen dagen na gebruik nog makkelijk te borstelen en het vuil is makkelijker te verwijderen. Wij raden aan de vachtspray en de staart en manen spray enkele dagen voor een wedstrijd te gebruiken. Dit maakt de kans dat het zadel gaat glijden of dat de ingevlochten vlechten er makkelijk uitglijden kleiner.

 • Paardenborstel

  Paardenborstel, voor een manenborstel in het rood of een zachte borstel in de kleur blauw. Borstels voor om het paard te verzorgen vind u in deze webshop en kunt u online bekijken. Paarden borstels kunnen ook met bijbehorende poetstas of koffer gevonden worden. Voor een paardenborstel voor de hoeven hebben wij stevige borstels voor grondige reiniging. Ook een harde borstel om vlekken uit de vacht te verwijderen vind u hier. Paarden verzorgen met een zachte borstel voor het hoofd kunt u ook hier in verschillende kleuren vinden waaronder roze. Ook borstels met een leuke print speciaal voor de kleine kinderhanden hebben we natuurlijk ook in ons assortiment. Pony borstels voor kinderen vind u ook in verschillende kleuren waaronder licht blauw en licht groen lime.

  Vind de juiste borstel voor uw paard of pony voor de verzorging door kinderen of volwassenen. Een borstel met een schapenvacht zorgd voor een mooie glans op de vacht van het paard. En ook een hoevenkrabber hebben wij in vele verschillende kleuren ook met gel handvat of met extra grip door middel van een rubber laagje.

  Voor goedkope paardenborstels bent u online bij ons aan het juiste adres.

 • Paard wassen

  Paard wassen

  Het paard dient een aantal maal per jaar gewassen te worden voor het goed onderhouden van zijn of haar vacht. Het ene paard is het andere paard niet en heeft soms meer of minder aandacht nodig bij het wassen met bijvoorbeeld een groot aantal huidschilfers.

  Deze huidschilfers komen over het gehele paard voor maar vaak in sokken bij trekpaarden en ook de tinkers en friese paarden, deze hebben gewoon meer haar dan een KWPN paard welke juist gefokt is op een huid zonder sokken en of hele lange manen.

  Wij bieden u hier dan ook een keuze uit speciaal door ons geselecteerde producten waar wij zelf als paardenhouder achter staan en goede resultaten behalen zonder teveel hiervoor te moeten betalen.

 • Poetstas paard

  Poetstas Paard zegt eigenlijk al dat wij hier alle poetstassen aanbieden welke geschikt zijn om te gebruiken als de poetstas voor op jouw manage of gewoon de poetstas voor op stal.

  Wij gebruiken de poetstassen zelf vaak onderweg tijdens een concours, maar ook worden ze soms wel gekocht door fanatieke autopoetsers vanwege de handige opbergmogelijkheden, want wie wil nu niet geordend aan het werk maar wij hebben het hier toch echt over de poetstas voor bij het paard.

  Een ruime keuze uit div kleuren zoals roze, zwart, blauw, bruin of rood en van vele verschillende merken met tevens niet onbelangrijk de juiste handels en draagriemen

 • Poetskist paard

  De poetsbox of ook wel poetskist genoemd zijn er voor jong tot oud in vele vormen maten en kleuren. Elke leverancier heeft de grootst mogelijke aandacht besteed om een zo perfect mogelijk ogende trendy poetskist of poetsbox te creëren.

  Wij leveren u de leukste poetsboxen in de kleuren zwart, zilver, goud, rood, bordeaux, groen of lime en misschien wel de paarse box van het merk Waldhausen welke door zijn formaat één van de grotere en stevigste poetsboxen voor u als ruitersport liefhebber kan zijn.

  De producent Pfiff levert ook de sterren box voor kinderen welke ook vaak als cadeau wordt gegeven tijdens feestdagen om zo de jonge ruitersport liefhebber kennis te laten maken met de mooiste sport die er maar is.

  Heeft u nog vragen mailt u dan naar onze klantenservice en zij trachten u op weg te helpen met uw keuze. info@paardenkruiden.nl

 • Scheren en Trimmen

  Scheren en Trimmen

 • Meer poetsspullen

  Meer poetsspullen om het paard te verzorgen. weet je dat je jou pony of paard ook van binnenuit kan verzorgen. Wij hebben vele natuurlijke producten voor het paard zoals kruiden en supplementen.

 • Grooming

  Grooming de uiterlijke verzorging van paard en pony. Grooming producten voor wedstrijd ruiter en amazone. Professionele grooming voor knotjes in de manen of sieraden verwerkt in de manen van het paard.

Toont 1 - 80 van de 80 items
Toont 1 - 80 van de 80 items